HET NETWERK ACHTER TECHNIICS

TOM MESSELIS

TOM MESSELIS

Zaakvoerder Techniics

Mijn ‘roots’ liggen in de wonderlijke wereld van ICT, waar ik doorheen mijn professionele carrière verschillende rollen aannam, telkens met een sterke focus op project- en operationeel management.

In 2022 ben ik mee ingestapt in de organisatie en werd Techniics geboren. We hopen het verschil te maken door onze specialisten binnen het technische luik en een kwalitatieve end-to-end oplossing aan te bieden aan onze klant.

Met al meer dan 15 jaar ervaring in het managen van middelgrote teams gebruik ik dagelijks de kracht van mijn ervaring om onze klanten steeds efficiënt, effectief en kwalitatief te ontzorgen tijdens de uitvoering van hun projecten.

Een sterke samenwerking, gestoeld op een no-nonsense aanpak met een open communicatie, is wat u mag verwachten.

KIM OLDYCK

KIM OLDYCK

Zaakvoerder Techniics

Ik behaalde in 1997 mijn diploma Elektronica-telecommunicatie waarna ik gestart ben als machinesteller in een fabrieksomgeving. Met al enkele jaren op de teller breidde ik mijn expertise uit in elektriciteit, pneumatica, hydraulica en extrusie.

Maar ook het bedrijfsleven boeide me enorm. Zo volgde ik ook verschillende opleidingen in leidinggeven, toegepast op het bedrijfsleven door enkele jaren als teamleader te fungeren in een multinational.

Parrallel, door mijn passie voor snelle wagens, richtte ik in bijberoep een firma op in ontwikkeling van intercoolerkits voor circuitwagens. Mijn passie voor ondernemen bleef maar groeien, en doorheen de jaren richtte ik verschillende bedrijven op in de elektriciteit- en datawereld. Zo startte ik in 2014 een firma samen met een vriend in elektriciteitswerken en databekabelingswerken. In 2018 was het tijd voor een nieuw project: Tech8D, waarin we gebruik maken van “8D”, een kwaliteitsoplossingsmethode die uit acht fasen bestaat. Hier bood ik vooral projectmanagement met een specialisatie technieken aan mijn klanten.

Samen met medevennoot Tom richtten we samen in 2022 Technics op, waarbij we samen met een professioneel team te werk gaan en een blijvende kwaliteit en transparantie kunnen aanbieden aan onze klanten.