LAADPAALINFRASTRUCTUUR

LAADPAALINFRASTRUCTUUR

Wilt u een hogere oplaadsnelheid? Bij Techniics ondersteunen we onze B2B klanten, syndici en VME’s met het oplossen van het grote en steeds belangrijker wordende laadpaal vraagstuk.

Zo kan u steeds opladen aan de beste snelheden, zonder dat uw onderneming zonder stroom valt. Bij Techniics zorgen we ook dat alle administratie rond uw laadsessies automatisch worden geregeld en afgerekend. Zo kan u verder met uw hoofdactiviteit zonder zorgen!

Met ons onafhankelijk advies – die niet verbonden is aan een merk – zorgen wij steeds voor een goede laadinfrastructuur met een ideale balans tussen hoge oplaadsnelheden en tegelijk ook geoptimaliseerd aan uw bestaande elektrische installatie.

Wij zorgen voor uw mobiliteit. Bij Techniics bieden we geavanceerde technologische oplossingen die resultaat bieden op gebied van elektromobiliteit en energiebeheer. Aan de installatie en configuratie gaat eerst een uitgebreid en op maat gemaakt studiewerk vooraf. Techniics is uw ideale partner voor een totale aanpak van al uw laadpaalinfrastructuur. Uiteraard behoort een onderhoud ook tot uw dossier, zodat u zonder zorgen verder kan.

Wij bieden steeds een dynamisch schaalbare installatie, waar we maximaal rekening houden met uw situatie van vandaag en morgen.

WAT DOEN WE VOOR U?

Advies, uitvoeren studie, incl. netverzwaring

Installatie van 1 of meerdere laadpalen aan uw kantoor, magazijn of parkings

Installatie van laadpalen in appartementsgebouwen

Configuratie in kader van evenwichtig stroomverbruik en afrekening stroomkosten

Onderhoud & herstellingen 

Slaat de vonk over en heeft u interesse
in een samenwerking?