ONZE MEERWAARDE NAAR U

STREVEN NAAR EEN DOORGEDREVEN KLANTRELATIE

STREVEN NAAR EEN DOORGEDREVEN KLANTRELATIE

Wij engageren ons steeds voor het uitbouwen van een langetermijnsrelatie met elk van onze klanten. Dit vereist een hoge mate van betrokkenheid en korte communicatielijnen in elk project. We maken steeds duidelijke afspraken, die werkbaar zijn voor alle partijen. Zo kunnen we ook in de moeilijke fases van het project steeds bij elkaar terecht. Wij leggen de lat hoog, zowel voor onszelf als voor onze partners.

PROFESSIONELE SAMENWERKING, MAXIMALE ONTZORGING

PROFESSIONELE SAMENWERKING, MAXIMALE ONTZORGING

In een steeds veranderende en veeleisende markt is het als bedrijf belangrijk een totaalpakket aan uw klant te kunnen aanbieden, waarbij er verwacht wordt van alle aspecten op de hoogte te zijn. Hierin kruipt echter veel tijd; Tijd die niet noodzakelijk gelinkt is aan uw core business.

 Bij Techniics engageren we ons om deze zorg bij u weg te nemen, zodat u zich weer volop kan toespitsen op wat u het beste doet voor uw klant en de groei van uw activiteiten. Onze meerwaarde bestaat erin dat we ons niet louter toeleggen op de technische uitvoering, maar u bijstaan in alle stappen van het project, gaande van technisch advies tot de installatie en projectmanagement van de verschillende technieken.  

MAATWERK MET EEN INTEGRALE EN INNOVATIEVE AANPAK

MAATWERK MET EEN INTEGRALE EN INNOVATIEVE AANPAK

Elke klant of project is uniek, daarom beginnen we ook elke opdracht vanaf een wit blad. We streven naar het bekomen van de best mogelijke oplossing, door een optimaal samenspel tussen de opdrachtgever, onze partners/leveranciers en onszelf. Hierbij komen wij alvast niet zomaar met standaardantwoorden, maar proberen telkens de meest passende en innovatieve oplossing naar voor te schuiven.

Tenslotte zorgen we voor een vlekkeloze oplevering van uw project, samen met ons uitgebreid partnernetwerk van betrokken, goed opgeleide en ervaren specialisten.

NIET DE GROOTSTE, MAAR DE BESTE WILLEN ZIJN

NIET DE GROOTSTE, MAAR DE BESTE WILLEN ZIJN

Onze flexibiliteit maakt dat we u steeds snel en efficiënt kunnen helpen, ongeacht de grootte of complexiteit van de opdracht. Samen met ons uitgebreid netwerk van kwalitatieve partners kunnen wij op elk moment de meest passende service aanbieden. Ons kwaliteitscharter geeft hierbij de garantie dat zowel wij als onze partners steeds volgens de regels van goed vakmanschap het werk uitvoeren, steeds in overeenstemming van de geldende reglementeringen.

Verder blijven we onszelf steeds in vraag stellen en trachten we onze processen en uitvoering continue te verbeteren, om “top of the game” te blijven, zodat u steeds over de meest vooruitstrevende en kwaliteitsvolle oplossing kan genieten.